Анатомічний матрац: особливості, відмінність від ортопедичного

Магазин ортопедических матрасовСтатьи → Анатомічний матрац: особливості, відмінність від ортопедичного

Анатомічний матрац: особливості, відмінність від ортопедичного, правила вибору.


Комфортний і здоровий сон можливий тільки тоді, коли матрац підтримує ваш хребет в правильному положенні. Таким властивістю володіють ортопедичні та анатомічні матраци. Останні з'явилися на ринку відносно недавно, тому не всі користувачі встигли познайомитися з їх особливостями і навчитися відрізняти їх від звичних ортопедичних моделей.


Особливості анатомічних матраців.

Анатомічний ефект - властивість матраца повторювати контури тіла в найменших деталях. Якщо ортопедичні моделі приймають тільки форму тіла, то анатомічні за рахунок більшої м'якості підлаштовуються навіть під найменші його вигини.


Анатомічний матрац сприяє:

розслабленню м'язів;

зниження навантаження на внутрішні органи;

поліпшенню кровообігу.

 

В результаті тиск на основні точки тіла знижується. Навантаження розподіляється по поверхні рівномірно. Важкі частини тіла не провалюються, і хребет приймає природне положення. Рівномірний розподіл ваги і здатність матраца приймати контури тіла забезпечують блоки незалежних пружин ... Кожна пружина в блоці відокремлена від інших пружин тонким чохлом з спанбонду, тому між собою пружини не взаємодіють. Працюють тільки ті, які відчувають тиск. Блоки відрізняються між собою кількістю пружин на спальне місце, формою і витривалістю.


Автор Владимир Велигорский


← все статьи

мтс (095) 763-37-17 | киевстар (067) 247-97-47 | лайф (063) 354-75-77
Работаем: с 0900 до 2200 без выходных
Позвонить

Нажмине на телефонный номер