Вибір матраца для літніх людей

Магазин ортопедических матрасовСтатьи → Вибір матраца для літніх людей

Вибір матраца для літніх людей.


Люди похилого віку в більшості своїй мають цілий комплекс різних захворювань, обумовлених віком. Саме тому вибір матраца повинен здійснюватися з особливою ретельністю. Адже якісний повноцінний відпочинок - це запорука гарного самопочуття і позитивного настрою на весь день.

Насправді вибір матраца для літньої людини не дуже складний. Головне - дотримуватися кількох простих правил: Висота матраца повинна бути такою, щоб процес засинання і ранкового підйому був максимально комфортним. Літній людині повинно бути зручно сісти на ліжко і встати з неї, це не повинно викликати ніяких неприємних відчуттів і, тим більше, напруг. М'якість матраца повинна підбиратися, перш за все, з особистими уподобаннями відпочиваючого, а також з урахуванням його захворювань. Якщо людина надає перевагу відпочинку на м'якому спальному місці, а наявні захворювання зумовлюють необхідність відпочинку на жорсткому місці, має сенс придбати двосторонній матрац, щоб людина мала можливість відпочинку на м'якій стороні, а в періоди загострень міг перевернути матрац і відпочивати на рекомендованої йому жорсткої стороні. Більшість фахівців рекомендують купувати матраци, які мають в основі блок незалежних пружин. Саме ці моделі забезпечують найбільш повноцінний відпочинок літньої людини, підтримуючи комфортне положення і не утруднюючи кровообіг. Безумовно, необхідно звертати увагу і на те, щоб матеріали, з яких виготовлений матрац, не викликали у нього алергію.

 

При дотриманні цих нескладних правил вибір матраца буде значно полегшений, а підібраний матрац буде найбільш повно відповідати потребам і побажанням відпочиваючого.


Автор Владимир Велигорский


← все статьи

мтс (095) 763-37-17 | киевстар (067) 247-97-47 | лайф (063) 354-75-77
Работаем: с 0900 до 2200 без выходных
Позвонить

Нажмине на телефонный номер