Умови повернення або обміну товару...

Магазин ортопедических матрасовСтатьи → Умови повернення або обміну товару...

⏩ Ортопедичні матраци умови повернення або обміну матраца

Ортопедические матрасы или матрацы - и условия возврата или обмена.✔️ Здоровий сон, як відомо, є запорукою гарного настрою і самопочуття. Саме тому, до вибору матраца необхідно ставитися з усією серйозністю і відповідальністю.
Кожен з нас хоча б раз у житті, купивши щось, незабаром усвідомлював, що скоїв, так би мовити помилку, і дана річ матрац йому або не підходить, або ж просто не потрібна. Не так давно можливість обміну або повернення купленої речі залежала тільки від настрою продавця або передчасної домовленості між продавцем і покупцем. Сьогодні ж у споживача є можливість повернути або обміняти куплений товар протягом 14 днів з моменту здійснення покупки. Представлена нижче інформація дозволить Покупцеві ознайомитися з умовами, при яких можливий обмін або повернення купленого матраца.

 Обмін товару належної ЯКОСТІ провадиться, ЯКЩО ВІН НЕ ВІКОРІСТОВУВАВСЯ и ЯКЩО Збережи ЙОГО ТОВАРНИЙ Вигляд, Споживчі Властивості, пломби, ЯРЛИК, а кож розрахунковий документ, виданий спожівачеві разом з проданим товаром.
Основною умовою повернення матрацу / обміну матраца є збереження його товарного вигляду, тому, якщо Ви сумніваєтеся в правильності свого вибору, з причини яких параметрів або характеристик купленого матраца - ні в якому разі не розпаковуйте його.
Слід зазначити неможливість обміну / повернення матраца, виготовленого за індивідуальним, нестандартним параметрам, зазначеним в прайсі.
Технологічні запахи також можуть послужити підставою для повернення / обміну матраца. Однією з найбільш поширених технологій виготовлення матраців, незалежно від країни-виробника, є використання для склеювання шарів матраца клеїв на основі ацетону або інших розчинників, які мають яскраво виражений запах. Останнім етапом виготовлення матраца є герметичне пакування його в поліетиленову плівку. Тому при розтині упаковки нерідко може відчуватися запах розчинника.
Виражений запах розчинника може послужити підставою обміну / повернення матраца тільки в тому випадку, якщо він залишається через 72 години після розгерметизації упаковки. Це обумовлено тим, що такі легколетучие розчинники, як ацетон, в більшості випадків вивітрюються протягом 3 днів. При цьому левова частка розчинника відлітає в перші 6-8 годин. Тому, в першу добу після розгерметизації упаковки, бажано утриматися від сну на матраці, а також, по можливості, залишити його в добре провітрюваній зоні (біля вікна або кватирки).
Важливим є те, що такі природні матеріали, як овеча і верблюжа шерсть, кінський волос, латекс або кокосова койра, які використовуються у виробництві сучасних матраців, можуть мати специфічний запах. Тому людям, схильним до алергічних реакцій, та й просто тим, хто має дуже чутливою нюх, слід враховувати цей фактор при виборі та купівлі матраца.

Увага! Може бути присутнім ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЗАПАХ при розпакуванні ортопедичного матраца!

В процесі виробництва матраців, як на Україну, так і серед зарубіжних виробників широко застосовується клейова технологія з використанням синтетичних клеїв на основі ацетону або інших органічних розчинників. З їх допомогою скріплюються між собою прошарку, складові тіло матраца.

Ортопедичні матраци
на виробництві - готовий матрац упаковується в герметичний поліетиленовий мішок, в якому, внаслідок випаровування клейової основи, може бути присутнім після розтину запах розчинника. В цьому випадку рекомендується помістити матрац в провітрюване приміщення, і протягом від одного до трьох днів утриматися від його експлуатації. За цей час запах повністю і назавжди зникне. Основна частка розчинника випаровується в перші 6-8 годин після відкриття упаковки матраца, після чого запах стає майже непомітним. Це і є один з недоліків, але зате термін служби матраца досягає: 10 -17 років.

Якщо ж сильний запах розчинника не зник навіть через три доби після розкриття упаковки матраца, зверніться за місцем придбання матраца, і Вам його замінять на аналогічну модель.

Слід мати на увазі, що деякі натуральні матеріали, використовувані для виготовлення матраців (натуральний латекс, кокосова койра, верблюжа шерсть, кінський волос і т.д.) можуть володіти природним, властивим їм запахом, який деякі люди з тонким нюхом іноді сприймають як неприємний . Це не є підставою для повернення або обміну вироби.

Ортопедичні МАТРАЦИ: УМОВИ ОБМІНУ ТА ПОВЕРНЕННЯ.

Вибір ортопедичного матраца (
матраса), на якому Вам спати в найближчі кілька років - це вибір умов для Вашого якісного і здорового сну. Виходячи з цього, підійдіть до нього з максимальною відповідальністю. Ми зі свого боку, дотримуючись вимог Закону України "Про захист прав споживачів", хочемо ознайомити Вас з його основними положеннями, що стосуються умов обміну та / або повернення придбаного у нас матраца.

Купити ортопедичні матраци недорого в Києві зі складу "Орто Матрац" - це Вигідно та Економно!

⭐⭐⭐

 


Автор Владимир Велигорский


← все статьи

мтс (095) 763-37-17 | киевстар (067) 247-97-47 | лайф (063) 354-75-77
Работаем: с 0900 до 2200 без выходных
Позвонить

Нажмине на телефонный номер